Hoạt động – Harding Lehman – One NDCSA!
Chuyển đến thanh công cụ
  • Harding Lehman đã đăng cập nhật 2 năm. 5 tháng trước đây

    Co je nejdůležitějším předpokladem pro stavbu kvalitní šatní skříně? Je to velmi jednoduché. Když uvidíte oděv, který je kvalitní, jako je tommy hilfiger tričko, musíte ho okamžitě rozpoznat. Je důležité vědět, jaký je rozdíl mezi dobře vyrobeným, odolným kusem a tím, který nevydrží déle než půl roku.

    Znát několik věcí vám pomůže rozlišit vysoce kvalitní a nekvalitní oděvy. Klíčové je také vědět, jak tyto vlastnosti rozpoznat při nakupování. Tento a následující příspěvek vám pomohou posoudit kvalitu oděvů.

    Většina těchto informací je velmi technických. tommy hilfiger kabelka pod tlakem, abyste vše prošli najednou. Namísto toho vy můžete tyto příspěvky použít jako zdroj, na který se můžete vrátit, kdykoli budete chtít přidat kousek do svého šatníku. Pokud jste odborník na textil nebo šití , a chcete něco přidat do diskuze, dejte nám vědět.

    Co je kvalita?

    Než se pustíme do všeho různá kritéria, která můžete použít k hodnocení kvality oděvů, pojďme se podívat na základy. Pojďme konkrétněji: Co je rozdíl mezi nekvalitním a vysoce kvalitním oděvem?

    Kvalita obecně odkazuje na mnoho různých, ale souvisejících věcí.

    Chceme, aby naše oblečení vydrželo více než jen pár sezón. Chceme pevné oblečení, jako je tommy hilfiger tričko, do kterého se můžeme nastěhovat, aniž bychom se museli starat o roztržení švů nebo prasknutí knoflíků. Naše oblečení by si mělo zachovat stejný tvar jako když byly koupeny a časem se nesrazily ani neroztahovaly. Chceme oblečení, které lichotí našemu tělu, neomezuje nás v pohybu a nezkresluje naše siluety.

    látky

    Látka je nejdůležitější součástí každého oděvu. Bez ohledu na to, jak složité jsou detaily a jak dobře vyrobené švy, oděv vyrobený ze slabé, škrábavé nebo chlupové látky není dobrý doplněk pro každý šatník.

    Nejprve musíte určit, jak vysoká je kvalita látky ve srovnání s jinými látkami. tkaniny. Může to být bavlna, vlna nebo džínovina. Toto by měl být poměrně objektivní bod: Existují určité vlastnosti, které odlišují vysoce kvalitní bavlnu od bavlny nízké kvality.

    BAVLNA

    Bavlna je oblíbeným typem látky kvůli její měkkosti, všestrannosti, odolnosti (při vysoké kvalitě) a cenové dostupnosti. Nejdůležitější kvalitativní vlastností bavlny je její střižná délka, tj. střižná délka bavlny, známá také jako. Délka jednotlivých vláken v látce. Látka vyrobená z dlouhá bavlněná vlákna jsou obecně hodnotnější než látka vyrobená z kratších vláken.

    PRÁDLO

    Lněná vlákna se používají k výrobě prádla. Jsou přirozeně hladké, ale málo elastické. Protože je prodyšné, rychle schne, je odolné proti žmolkování a má chladivé účinky, je prádlo skvělé na léto. Kvalita lnu je obecně nižší než kvalita bavlny. Pokud však oděv obsahuje vysoký podíl lnu, je to dobré znamení.

    VLNA

    Kvalita a průměr jednotlivých vláken vlny může určovat kvalitu vlny. Ty zase závisí na plemeni zvířat, která je vyprodukovala, na jejich stravě a úrovni stresu a na tom, jak vláknina byla zpracována během výrobního procesu.